Huisgalerie

Verbonden aan het atelier in de Jozef Israëlsstraat 49 in Nijmegen is een sfeervolle kleine huisgalerie waar een flink aantal schilderijen geëxposeerd worden. De galerie is te bezoeken op afspraak en uiteraard tijdens expositiedagen.

Exposeren

Riebo exposeert minimaal driemaal per jaar, bij voorkeur met nieuw werk. Sinds 2017 doet hij dat ook in zijn huisgalerie.

Groepstentoonstellingen

Dankzij goede pr en media aandacht trekken groepstentoonstellingen ruime aandacht.

Atelier

In het atelier zijn niet alleen verschillende kunstmatige lichtsituaties mogelijk, ook kan het binnenvallende daglicht gemanipuleerd worden, met behulp van doeken in verschillende tinten die op verschillende hoogte voor de ramen opgehangen kunnen worden. Hierdoor kan bijna iedere gewenst lichtsituatie opgewekt worden, zowel geschikt voor model als tijdens het schilderen van een stilleven.

 

 

Opening Painters Plaza, juni 2019, Stevenskerk, Nijmegen, met v.l.n.r. André Stufkens, Sjaak Kaashoek, Jos van Riswick, Erik van de Beek, Riebo Rietema, Noël Vergunst, Ulrich Suberg, Wencke Vinks.
Exposities 2016-2019

2019 - zaterdag 16 november, Paraplufabriek, Nijmegen, vertoning film van Gido Gil (meer nieuws volgt)

2019 - vrijdag-zondag 8-10 november, Kunstraffinaderij, Stevenskerk, Nijmegen

2019 - zondag 6 en 13 oktober, Open Ateliers Nijmegen Oost

2019 - 8-16 juni, Stevenskerk, Nijmegen: Painters Plaza - Fine Art Expo, collectief bestaande uit Erik van de Beek, Sjaak Kaashoek, Riebo Rietema, Jos van Riswick, Ulrich Suberg, Wencke Vinks

2018 - oktober, Open Ateliers Nijmegen-Oost

2017 - februari-maart, met Haags kunstenaarscollectief Artery, Leidschendam-Voorburg

2017 - april, Open Ateliers Schilderswijk, Den Haag

2016 - maart, met atelier Sint Lucas bij R.M. Schippers & Zn. encadreurs, Den Haag

2016 - april, Open Ateliers Schilderswijk, Den Haag